Wie zijn wij

Alleen het beste is goed genoeg voor je kind!

Het verhaal achter Hoot Hoot

Na vele jaren van educatie en specialisatie op het gebied van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar en meerdere jaren werkervaring binnen de kinderopvang,  hebben wij ervaren dat ieder kind zijn of haar unieke interesse en behoefte heeft. Het was voor ons daarom duidelijk dat we met Hoot Hoot een groot en divers assortiment educatief kinderspeelgoed aan willen bieden op onze webshop, waarbij wij vooral letten op de gezondheid en ontwikkeling van het kind.

Waarom zijn de producten van Hoot Hoot uniek?

Hoothoot.nl is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in kinderspeelgoed van hoge kwaliteit dat de ontwikkeling van het kind stimuleert. Wij kiezen onze producten nauwkeurig uit en zorgen er natuurlijk voor dat er absoluut geen giftige of andere schadelijke stoffen in verwerkt zijn. Wij kiezen alleen het beste speelgoed uit dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Al onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor er vaak en lang mee gespeeld kan worden. Bovendien ziet ons kinderspeelgoed er ook nog eens mooi uit om gewoon in de huiskamer te laten staan, niet geheel onbelangrijk vinden wij van Hoot Hoot!

Ons doel is het aanbieden van kwaliteits kinderspeelgoed en daarnaast ook het verstrekken van informatie over onze producten via de productomschrijvingen, blogs en posts op Facebook en Instagram. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke service aan te bieden en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden, zowel over onze producten als over het bestelproces. Hoothoot.nl heeft haar thuisbasis in Denemarken en kan op deze manier veel Scandinavische merken in het assortiment opnemen, waaronder verschillende merken die niet in Nederland zijn te verkrijgen. Op deze manier heb je de kans om een authentiek kadootje te kopen dat van goede kwaliteit is en ook nog eens mooi ontworpen.

 

Heb je hulp nodig?

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het bestellen van speelgoed, dan ben je altijd welkom om een mail te sturen naar klantenservice@hoothoot.nl. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook op werkdagen tussen 08:00-16:00 bellen op telefoonnummer +31 174 708522.

Veel shopplezier!

Marianne en de rest van het team achter Hoot Hoot